2313072789 6985608338 Κώστα Κρυστάλλη 16, Πολίχνη Θεσσαλονίκη 56532 ag.hlektrologos@gmail.com
 
 
 
 
     
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η βαθιά σπουδή στην ηλεκτρολογία και τα πολλά χρόνια εμπειρίας, μας δίδαξαν ότι θα πρέπει να δρούμε με ακρίβεια και κυρίως να παραδίνουμε άρτια και ασφαλή ηλεκτρολογικά έργα!
 
     
     
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Από το 2002 στον απαιτητικό χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, είμαστε πάντα δίπλα σας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικών υπηρεσιών!
 
     
     
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Απαραίτητα εργαλεία για ένα ποιοτικό και ολοκληρωμένο έργο είναι η εμπειρία, η γνώση, η συνεχής ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες καθώς και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά!
 
     
 
 
 
 

Τεχνική Εταιρεία - Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Ηλεκτρολογικές Μελέτες - Ηλεκτροφωτιστικές Εργασίες - Σταθμοί Φόρτισης Αυτοκινήτων - Πιστοποιητικά | Θεσσαλονίκη


Η τεχνική εταιρεία AGeorge του ηλεκτρολόγου Γιώργου Αντωνιάδη που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αποτελώντας μια έμπειρη και δυναμική εταιρεία στον απαιτητικό χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, διακρίνεται για την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση σε ανακαινίσεις κατοικιών, καταστημάτων και βιομηχανικών χωρών, καθώς επίσης και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει.

Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών εργασιών χρησιμοποιώντας υλικά αρίστης ποιότητας, παραδίδοντας ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που αντέχει στο χρόνο σε όλη τη Θεσσαλονίκη καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, κατόπιν συνεννόησης.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 
     
  Υψηλή κατάρτιση κι επαγγελματισμός


Διαθέτουμε απόλυτη εξοικείωση με τις τελευταίες τεχνολογίες και τα πρότυπα ασφαλείας του κλάδου, με αποτέλεσμα τη παροχή άρτιων υπηρεσιών σε ιδιώτες κι επαγγελματίες, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
 
 
 
  Εξειδικευόμαστε σε κάθε είδους απαίτηση ηλεκτρολογικής ανακαίνισης, συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους, πιο αξιόπιστους κι έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, παρέχοντας την υψηλότερη ποιότητα εργασίας, παραδίνοντας συστήματα που λειτουργούν με απόλυτη ασφάλεια κι αξιοπιστία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
   
     
 
 
 
 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 
Διαθέτουμε μεγάλη επαγγελματική εμπειρία από το 2002
Προσφέρουμε ασφαλή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση
Συνεργαζόμαστε με έμπειρους και πιστοποιημένους επαγγελματίες
Χρησιμοποιούμε πάντα πιστοποιημένα υλικά άριστης ποιότητας
Παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες μας
Εξυπηρετούμε υπεύθυνα όλη τη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
 
 
 
 
     
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Σας προσφέρουμε μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε και να επιλέξετε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο, απαντώντας σ’ ερωτήματα όπως: «Πως θα εμπιστευτώ έναν ηλεκτρολόγο;», «Με ποιο τρόπο μου εξοικονομεί χρήματα;», «Πότε τον χρειάζομαι άμεσα;».
 
     
 
  ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ
 
 • Ένας καλός ηλεκτρολόγος μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από όσα έχουμε υπόψιν μας τα οποία μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία της οικίας μας.
 • Μπορεί να βελτιώσει υπάρχουσες υποδομές, την ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και να σε βοηθήσει να κάνεις οικονομία.
 • Είναι σημαντικό λοιπόν, να θυμόμαστε πως δεν μας χρησιμεύει μόνο σαν έσχατη λύση όταν έχει χαλάσει μία πρίζα ή ένας διακόπτης καθώς μπορεί να μας προσφέρει πολλά περισσότερα.
 • Κάτι ακόμη που θα ήταν καλό να τονίσουμε είναι πως επειδή η δουλειά του ηλεκτρολόγου είναι δύσκολη και αρκετές φορές επικίνδυνη θα πρέπει να ανατίθεται σε επαγγελματία και όχι κάποιον ερασιτέχνη που είναι πολύ πιθανό να κάνει μία απλή βλάβη ακόμη χειρότερη.
 • Απαιτεί πολύ γνώση και εξειδίκευση και δεν μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε.
 
  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ
 
 • Η εφαρμογή έξυπνων ηλεκτρικών λύσεων μειώνει το κόστος λογαριασμού του ηλεκτρικού σας ρεύματος, αλλά και συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.
 • Η χρήση LED λαμπτήρων αποτελεί έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας, προσφέροντας υψηλή φωτεινότητα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 • Η χρήση έξυπνων θερμοστατών, οι οποίοι διατηρούν σταθερή θερμοκρασία στο σπίτι, συμβάλει εξίσου με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στην προστασία του περιβάλλοντος.
 • Η εγκατάσταση αισθητήρων φωτισμού μπορεί να βοηθήσει στην αυτόματη ρύθμιση των φώτων ανάλογα με το φωτισμό των δωματίων, μειώνοντας την υπερβολική χρήση και συνεισφέροντας στην εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος.
 
  ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ
 
Καλέστε μας άμεσα αν:
 • Πέφτει η ασφάλεια του πίνακα ή το ρελέ διαρροής.
 • Τρεμοπαίζουν τα φώτα.
 • Ζεσταίνονται υπερβολικά τα φωτιστικά.
 • Η πρίζα βγάζει σπινθήρες.
 • Ο θερμοσίφωνας δεν ζεσταίνει το νερό.
 • Μυρίζει «ψαρίλα» ο ηλεκτρολογικός πίνακας.
 • Δεν έχει ρεύμα το σπίτι.
 • Δεν λειτουργεί η πρίζα ή ο διακόπτης.
 • Όταν νιώθετε ότι σας χτυπάει ρεύμα.
 
 
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε  
μαζί μας, εάν αναζητάτε έναν εξειδικευμένο και με συνέπεια συνεργάτη
και με μεγάλη μας χαρά θα σας προσφέρουμε την καλύτερη υποστήριξη!
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΑ
2313 072 789
6985 608 338